Meuleman Massief Hout

Oud eiken tafel

De mooiste oud eiken tafels

Ons familiebedrijf Meuleman Massief Hout is dé specialist in de productie van unieke, oud eiken tafels op maat. Vol passie, vakmanschap en jarenlange ervaring vertalen we jouw wensen in een prachtig eindresultaat dat tot in de kleinste details perfect is afgewerkt. Bovendien profiteert u bij MMH van vele voordelen en zekerheden, zoals:

  • Kleinschalige meubelmakerij met echte passie voor het vak
  • Snelle levering met garantie
  • Kies zelf welke oude eiken planken u wilt gebruiken voor uw tafel
  • Perfecte afwerking tot in detail

Heb je behoefte aan wat inspiratie of ben je gewoon benieuwd naar onze creaties? Bekijk dan eens onze recente projecten onderaan de pagina of breng een bezoek bij onze houthandel in Ermelo.

Meubelhout
Oud eiken tafel op maat
Oud eikenhout met een verhaal
100% passie & vakmanschap
Garantie & snelle levering

De keuze voor oud eikenhout

Is het tijd voor een nieuwe eettafel in huis en wilt u daar iets kopen dat echt uniek is? Een tafel die er niet alleen maar stijlvol uitziet, maar waarbij u ook meteen het gevoel heeft dat u een echt stukje natuurlijke pracht in huis haalt? Kies dan voor een mooie oud eiken tafel. Hiermee zit u straks te eten, te kletsen of spelletjes te spelen op een tafel met een echt unieke uitstraling.

Eikenhout valt op door de rustieke, klassieke uitstraling, waarbij elke tafel echt uniek is. Het is daarbij hout dat lang meegaat. Zo heeft u straks een tafel waar u jarenlang van mag genieten. Meubelhout van oud eiken is daarbij een betere keuze dan nieuw eikenhout. Kiest u namelijk voor een tafel van oud eikenhout, dan is uw tafel gemaakt van hout dat veel langer tegen de elementen heeft gestreden en dat daardoor een stuk sterker is dan nieuw eikenhout.

Een tafel van uniek hout

Oud eikenhout heeft echt karakter. Het is hout van een majestueuze boom, die jarenlang weer en wind heeft getrotseerd. Bij Mmh.nl gaan we wekelijks op de meest uiteenlopende locaties op zoek naar het mooiste hout dat er te vinden is. Zo komen we soms thuis met prachtig oud eikenhout, dat door ons dan wordt gesorteerd, gezaagd en gedroogd. Het ligt daarna klaar om door ons verwerkt te worden in de meubelen van onze meubelmakerij. U mag er bij ons altijd op rekenen dat het hout dat wij gebruiken van de hoogste kwaliteit is. Hout met karakter, voor meubelen die aan de kamer waar zij komen te staan een geheel nieuwe uitstraling geven.

Kwaliteitsmeubels van Meuleman Massief Hout

Ons familiebedrijf is al vele jaren actief in de productie van eikenhouten meubels op maat. Uiteraard gebruiken we hier altijd het mooiste hout voor. In 2018 hebben we het idee opgevat om niet alleen maar meubelen te maken en verkopen, maar om ons ook te richten op het verkopen van eikenhout. Denk bijvoorbeeld aan wagonplanken, wagondelen, eikenhouten balken etc. Dit hout halen we onder andere van de Veluwe, maar ook van vele andere plekken in binnen- en buitenland. We maken van dit hout voor u een tafel die helemaal aan uw wensen voldoet.

We nemen deze wensen graag een keer persoonlijk met u door, zodat we aan de slag kunnen met het maken van een tafel waar u altijd al van heeft gedroomd. Maak een afspraak met ons om de mogelijkheden door te nemen of neem een kijkje bij de informatie over onze producten die we elders op deze site hebben klaarstaan.

Meuleman Massief Hout

Oud eiken tafels op maat door MMH

Oud eiken tafel
Oud eiken tafel
Oud eiken tafel
Oud eiken tafel
Oud eiken tafel
Oud eiken tafel
© 2024 | MMH.nl | Powered by iClicks
Snel naar
Openingstijden

Maandag: 09:00 – 16:00
Dinsdag:
09:00 – 16:00
Woensdag:
09:00 – 16:00
Donderdag:
09:00 – 16:00
Vrijdag:
09:00 – 16:00
Zaterdag:
Gesloten
Zondag:
Gesloten

Meuleman Massief Hout

Hoenderweg 3
3851 RZ Ermelo
Telefoon: 0341 35 54 00
E-mail: info@mmh.nl

KvK-nr.: 52373193
BTW-nr.: NL001485346B14