Eiken meubelpanelen

Ontdek de tijdloze schoonheid van onze met zorg vervaardigde eikenhouten panelen. Elk stuk is gemaakt van onbehandeld rustiek Europees eikenhout, zorgvuldig kunstmatig gedroogd om een vochtgehalte van 8% – 12% te bereiken. Dit zorgt voor een duurzaam en stabiel product dat jarenlang meegaat.

We adviseren u graag over de uitstraling, kleur en maatvoering van eiken meubelpanelen. We zien u dan ook graag langskomen bij ons op locatie in Ermelo zodat u de wagondelen kunt bekijken, beoordelen en uitkiezen. Heeft u vragen voordat u langskomt? Neem dan contact met ons op via een van onderstaande knoppen.

Ruime voorraad

Maandelijks aangevulde voorraad meubelpanelen

Unieke meubelpanelen

Kies zelf de gewenste meubelpanelen bij ons in Ermelo

Bezoek op locatie

Laat u informeren en inspireren bij ons op locatie in Ermelo

Passie & vakmanschap

Familiebedrijf met passie voor oud eikenhout

Eiken meubelpanelen

Ambachtelijk vakmanschap en afwerking

Onze panelen worden met ambachtelijk vakmanschap samengevoegd en geschaafd, wat resulteert in een prachtig afgewerkt eiken paneel of meubelblad. Onze ervaren houtbewerkers besteden veel aandacht aan elk detail om een hoogwaardig en esthetisch product te leveren.

Duurzaamheid en natuurlijke charme

Het fundament van onze eikenhouten meubelpanelen bestaat uit brede eiken planken, met een breedte variërend tussen de 12 en 20 cm. Deze planken zijn zorgvuldig geselecteerd en behouden hun natuurlijke charme met karakteristieke noesten en scheurtjes. In tegenstelling tot veel low budget aanbieders, gebruiken wij geen smalle strookjes resthout, maar leveren wij een product van hoge kwaliteit.

Tijdloos en stijlvol interieur

Creëer een tijdloos en stijlvol interieur met onze prachtige eikenhouten panelen. Elk stuk is uniek en ademt vakmanschap uit. Ontdek de schoonheid en kwaliteit van onze handgemaakte eiken panelen en meubelbladen, en geef uw ruimte een onmiskenbare uitstraling van elegantie en karakter.

 

Contact

Heeft u vragen over onze nieuwe eiken meubelpanelen? Neem gerust contact met ons op. Tijdens openingstijden zijn we telefonisch bereikbaar via 0341 35 54 00. Of stuur een mail naar info@mmh.nl. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze werkplaats in Ermelo, waar we u meer vertellen over nieuwe eiken meubelpanelen.

© 2024 | MMH.nl | Powered by iClicks
Snel naar
Openingstijden

Maandag: 09:00 – 16:00
Dinsdag:
09:00 – 16:00
Woensdag:
09:00 – 16:00
Donderdag:
09:00 – 16:00
Vrijdag:
09:00 – 16:00
Zaterdag:
Gesloten
Zondag:
Gesloten

Meuleman Massief Hout

Hoenderweg 3
3851 RZ Ermelo
Telefoon: 0341 35 54 00
E-mail: info@mmh.nl

KvK-nr.: 52373193
BTW-nr.: NL001485346B14