Rustieke en robuuste eiken planken

Rustieke en robuuste eiken planken zijn duurzaam en hebben een karakteristieke en warme uitstraling. Hout met dit karakter doet wat met een ruimte. Zo geeft het een moderne, strak ingerichte kamer extra warmte, terwijl een historisch pand nog beter tot zijn recht komt met de natuurlijke materialen. Ontdek de eiken planken in ons aanbod of kom bij ons langs in Ermelo. We maken u graag net zo enthousiast over het hout als wij zijn!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Rustieke en robuuste planken van Meuleman Massief Hout

Meuleman Massief Hout is dagelijks bezig met het vinden van de beste eiken planken en balken. Omdat maatwerk een van de pijlers van ons bedrijf is, nodigen we u van harte uit om samen de perfecte planken uit te zoeken en uw wens vorm te geven. Bestel hout bij Meuleman Massief Hout en profiteer van de volgende voordelen:

  • Grote voorraad: We hebben een imponerende voorraad van robuuste eiken planken.
  • Duurzaam: Eiken planken zijn duurzaam
  • Zelf kiezen: U kiest zelf welke planken u meeneemt.
  • Uniek product: Elke plank is anders en heeft een eigen, unieke uitstraling.
  • Maandelijks nieuw hout: Wekelijks komt er een nieuwe levering eiken planken en balken binnen.

Meuleman Massief Hout is een kleinschalige en ambachtelijke meubelmakerij. In 2018 begonnen we met het verzamelen, bewerken en verkopen eiken stammen en balken.

Onze eikenhouten planken

Dankzij een grote en steeds wisselende voorraad van eiken balken en planken vindt u bij ons altijd wat u zoekt. De planken koopt u bij ons op locatie in Ermelo maar kunt u ook eenvoudig via onze webshop bestellen. U krijgt op locatie in Ermelo de mogelijkheid om elke plank zelf uit te kiezen.

 

Eiken planken op maat

Bent u op zoek naar maatwerk? Meuleman Massief Hout is gespecialiseerd in het op maat maken van eiken hout. Zo creëren we een uniek houten meubel of decoratief stuk dat volledig aansluit op uw wensen. Benieuwd naar de mogelijkheden? We maken onder andere het volgende op maat:

Eiken planken kopen bij Meuleman Massief Hout

Massief, robuust en authentiek eikenhout koopt u bij Meuleman Massief Hout. Als klein familiebedrijf met passie voor hout kunnen we u alles vertellen over de herkomst van het hout en welke planken het best passen bij wat u van plan bent. Elke plank is uniek en heeft zijn eigen verhaal. Niet alleen de geschiedenis van elke plank is anders; ook het uiterlijk verschilt. We ontvangen u daarom graag in onze zaak in Ermelo, zodat u de planken zelf kunt uitzoeken. Heeft u voorafgaand aan uw bezoek nog vragen of wilt u meer weten over onze producten? We staan u graag te woord. Bel 0341 355 400 of e-mail naar info@mmh.nl. Onze adresgegevens en actuele openingstijden vindt u op de contactpagina.

Robuuste eiken planken voor meubels

Meuleman Massief Hout staat klaar voor onder andere meubelmakers, interieurbouwers, houtliefhebbers en klussers. We zijn gespecialiseerd in het zagen, drogen, schaven en profileren van Europees eikenhout en adviseren u graag over de verschillende soorten meubelhout met elk hun specifieke toepassing. Zelf maken we ook meubels van dit prachtige hout; we maken regelmatig robuuste houten tafels, traptreden, tv-meubelpanelen en vensterbanken op maat.

Bewerken van eiken balken en planken

We kunnen balken en planken bewerken tot een hanteerbaar product. Denk hierbij aan het schaven, borstelen, roken of afwerken met lak of olie van eiken planken en balken. We leveren maatwerk en doen er alles aan om de planken precies zo te krijgen zoals u dat wenst.

Robuuste en rustieke eiken planken als meubelhout

Van kastjes met een rustieke uitstraling in de keuken tot een heerlijke grote woonkamertafel met nerven en knoesten. Bij MMH zijn we gek van meubels van robuust eikenhout. Ons meubelhout is bijzonder geschikt voor het vervaardigen van kasten, tafels en deuren doordat het onder perfecte omstandigheden is gedroogd. Daarnaast leveren we u het materiaal precies zoals u dat wilt door het te zagen, schaven en schuren en behandelen.

Tafels maken van eikenhouten planken

Op zoek naar een one of a kind tafel? Kom langs bij Meuleman Massief Hout, kies het eikenhout waarvan u wilt dat wij het meubel maken en vertel ons hoe uw perfecte tafel eruitziet.

Het verhaal van Meuleman Massief Hout

Meuleman Massief Hout is een kleinschalige meubelmakerij. Als vader en zoons zijn we sinds 2018 ook een houthandel gestart waar de handige doe-het-zelver, maar ook de vakman, terecht kan voor mooi eikenhout tegen een betaalbare prijs. Oude eiken planken lopen door de jaren heen gebruikerssporen op. Deze gebruikssporen maken het product uniek. ‘Hout met een verleden’ noemen we het ook wel. Hout dat het verdient om opnieuw gebruikt te worden. Dat is precies waar we voor zorgen.

Neem contact op

Welk type eiken planken ook bij uw interieurwensen past, bij Meuleman Massief Hout vindt u zeker de planken die u zoekt. We adviseren u graag over de uitstraling, kleur en maatvoering van de oude eiken planken. Het liefst maken we kennis met u in onze zaak in Ermelo, zodat u de planken met eigen ogen ziet en uitkiest. Neemt u liever telefonisch of via e-mail contact op? Dat kan via de onderstaande contactgegevens.

0341 35 54 00 info@mmh.nl

Oude eiken planken: hout met een verleden - MMH
Eikenhouten balken: unieke balken uit Europees eikenhout - MMH
Eiken wagondelen kopen: prachtige wagonplanken uit oude treinen - MMH
Geschaafde eiken wagon- delen: met een robuuste uitstraling - MMH
© 2023 | MMH.nl | Powered by iClicks
Snel naar
Openingstijden

Maandag: 09:00 – 16:00
Dinsdag:
09:00 – 16:00
Woensdag:
09:00 – 16:00
Donderdag:
09:00 – 16:00
Vrijdag:
09:00 – 16:00
Zaterdag:
Gesloten
Zondag:
Gesloten

Meuleman Massief Hout

Hoenderweg 3
3851 RZ Ermelo
Telefoon: 0341 35 54 00
E-mail: info@mmh.nl

KvK-nr.: 52373193
BTW-nr.: NL001485346B14