Oude eiken planken

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.
Grote voorraad

Maandelijks aangevulde voorraad oude eiken planken

Eiken hout met een verhaal

Kies zelf welke oude eiken planken u meeneemt

Bezoek onze houthandel

Ervaar het verhaal achter onze oude eiken planken

100% passie & vakmanschap

MMH is een familiebedrijf met passie voor oud eikenhout

Oude eiken planken zijn duurzaam en hebben een karakteristieke, robuuste en warme uitstraling. We geloven in hout met een verleden en zijn ervan overtuigd dat oud eikenhout een nieuw leven verdient. Daarom is Meuleman Massief Hout dagelijks bezig met het vinden van de beste oude eiken balken, bijvoorbeeld in oude landhuizen, kastelen en oude treinstellen. Met dit hout maakt u prachtige houten meubels of legt u een houten vloer die lang meegaat. Omdat maatwerk een van de pijlers van ons bedrijf is, nodigen we u van harte uit om samen de perfecte planken uit te zoeken en uw wens vorm te geven. De voordelen van hout bestellen bij Meuleman Massief Hout zijn:

  • Grote voorraad: We hebben een imponerende voorraad van oude eiken planken.
  • Duurzaam: We blazen oud hout nieuw leven in.
  • Zelf kiezen: U kiest zelf welke planken u meeneemt.
  • Uniek product: Elke plank is anders en heeft een eigen, unieke uitstraling.
  • Wekelijks nieuw hout: Wekelijks komt er een nieuwe levering oude eiken balken binnen.

Meuleman Massief Hout is een kleinschalige en ambachtelijke vloerenwinkel en meubelmakerij. In 2018 begonnen we met het verzamelen, bewerken en verkopen van oude eiken planken.

Onze eikenhouten planken

Dankzij een grote en steeds wisselende voorraad van oude eiken balken en oude eiken planken vindt u bij ons altijd wat u zoekt. De planken koopt u bij ons op locatie in Ermelo. U krijgt daar de mogelijkheid om elke plank zelf uit te kiezen.

Oude eiken planken

Onze oude eiken planken komen onder andere uit oude panden die soms wel meer dan 200 jaar oud zijn. Oude eiken balken toveren we om tot prachtige planken, vloerdelen of wat u maar wenst. Bij ons op locatie krijgt u de mogelijkheid om de planken te bekijken en zelf elke plank uit te kiezen. Elke plank is uniek en ziet er anders uit, vandaar dat we u laten kiezen.

Maten
Dikte: 2 – 7,5 cm
Breedte: 10 – 25 cm
Lengte: 250 – 260 cm

Vanafprijs
€ 32,- per plank

Wagonplanken

Ruwe eiken wagondelen

Ruwe eiken wagondelen worden kunstmatig teruggedroogd en kunnen machinaal geborsteld worden tot een doorleefde en robuuste plank. Deze plank wordt vooral gebruikt voor het maken van tafelbladen en andere robuuste meubelen We hebben eiken wagondelen in verschillende maten. Kom eens langs om ze te bekijken en de gewenste wagondelen mee naar huis te nemen.

Maten
Dikte: vanaf 2 cm tot 5,5 cm
Breedte: 13 – 25 cm
Lengte: 270 – 280 cm

Vanafprijs
€ 59,- per plank

Geschaafde eiken wagondelen

Oude wagondelen worden kunstmatig teruggedroogd en vierzijdig geschaafd tot prachtige planken. Deze planken zijn daardoor prima te verlijmen. Ze worden vooral gebruikt voor het vervaardigen van sfeervolle tafels en andere meubelen. De wagondelen hebben nog steeds een robuuste uitstraling en zijn geschikt voor het maken van de mooiste meubelen.

Maten
Dikte: 4 cm
Breedte: 12 – 22 cm
Lengte: 270 – 280 cm

Vanafprijs
€ 69,- per plank

Oude eiken planken kopen bij Meuleman Massief Hout

Massief, robuust en authentiek oud eikenhout haalt u bij Meuleman Massief Hout. Als klein familiebedrijf met passie voor oud hout kunnen we u alles vertellen over de herkomst van het hout en welke planken het best passen bij wat u van plan bent. Elke plank is uniek en heeft zijn eigen verhaal. Niet alleen de geschiedenis van elke plank is anders; ook het uiterlijk verschilt per plank. We ontvangen u daarom graag in Ermelo, zodat u de planken zelf kunt uitzoeken. Wilt u vragen stellen voordat u langskomt of wilt u meer weten over onze producten? We staan u graag te woord. Bel 0341 35 54 00 of e-mail naar info@mmh.nl. Onze adresgegevens en actuele openingstijden vindt u op de contactpagina.

Robuuste eiken planken voor meubels

Meubelmakers, interieurbouwers, houtliefhebbers en klussers zijn bij Meuleman Massief Hout aan het juiste adres. We zijn gespecialiseerd in het zagen, drogen, schaven en profileren van Europees eikenhout en adviseren u graag over de verschillende soorten meubelhout met elk hun specifieke toepassing. Zelf maken we ook meubels van dit prachtige hout: we maken regelmatig een robuuste houten tafel op maat.

Meubelhout

Bewerken van oude eiken balken

We kunnen oude eiken balken bewerken tot een hanteerbaar product. Denk hierbij aan het herzagen, schaven, borstelen, kunstmatig terugdrogen of roken van oude balken. We leveren maatwerk en doen er alles aan om de planken precies zo te krijgen zoals u dat wenst.

Het verhaal van Meuleman Massief Hout

Meuleman Massief Hout is een kleinschalige meubelmakerij. Als vader en zoons zijn we sinds 2018 ook een houthandel gestart waar de handige doe-het-zelver, maar ook de vakman terecht kan voor mooi eikenhout tegen een betaalbare prijs. Oude eiken planken lopen door de jaren heen gebruikerssporen op. Deze gebruikssporen maken het product uniek. ‘Hout met een verleden’ noemen we het ook wel. Hout dat het verdient om opnieuw gebruikt te worden. Dat is precies waar wij voor zorgen.

Naast onze meubelmakerij kunt u bij ons terecht voor houten vloeren.

Inspiratie & voorbeelden

Oude eiken plank
Oude eiken planken
Meuleman Massief Hout
Rustiek tafelblad van oude eiken planken
Oude eiken plank
Voorraad oude eiken planken

Neem contact op

Welk type eiken planken ook bij uw interieurwensen past, bij Meuleman Massief Hout vindt u zeker de planken die u zoekt. Wij adviseren u graag over de uitstraling, kleur en maatvoering van de oude eiken planken. Het liefst hebben we dat u langskomt in Ermelo om de planken met eigen ogen te zien en zelf te kiezen. Neemt u liever telefonisch of via e-mail contact op? Dat kan via de onderstaande contactgegevens.

Meuleman Massief Hout
Hoenderweg 3c
3851 RZ Ermelo
Telefoon: 0341 35 54 00
E-mail: info@mmh.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 16.00 uur
Zaterdag en zondag: gesloten

© 2024 | MMH.nl | Powered by iClicks
Snel naar
Openingstijden

Maandag: 09:00 – 16:00
Dinsdag:
09:00 – 16:00
Woensdag:
09:00 – 16:00
Donderdag:
09:00 – 16:00
Vrijdag:
09:00 – 16:00
Zaterdag:
Gesloten
Zondag:
Gesloten

Meuleman Massief Hout

Hoenderweg 3
3851 RZ Ermelo
Telefoon: 0341 35 54 00
E-mail: info@mmh.nl

KvK-nr.: 52373193
BTW-nr.: NL001485346B14