Eiken latten

Met onze eiken latten kunt u een charmante en tijdloze sfeer creëren in elke ruimte. Of u nu een landelijk, klassiek of modern interieur nastreeft, eikenhout past perfect bij verschillende stijlen. De noesten en scheurtjes in het hout voegen karakter en authenticiteit toe aan uw project. Laat u verleiden door de pracht en veelzijdigheid van onze eikenhouten latten. Onze latten worden met zorg vervaardigd uit onbehandeld rustiek Europees eikenhout, dat kunstmatig is gedroogd tot een vochtgehalte van 8% – 12%. Dit zorgt voor een stabiel en duurzaam product dat lang meegaat en zijn natuurlijke schoonheid behoudt.

Bezoek onze locatie voor een uitgebreide collectie en professioneel advies. Bij ons kunt u zelf de perfecte latten selecteren en profiteren van maatwerkopties zoals herzagen, schaven, borstelen, lakken of oliën. Heeft u vragen voordat u langskomt? Neem dan contact met ons op via een van onderstaande knoppen.

Ruime voorraad

Maandelijks aangevulde voorraad eiken latten

Passie & vakmanschap

Familiebedrijf met passie voor oud eikenhout

Advies op locatie

We adviseren u graag op onze locatie in Ermelo.

Unieke eiken latten

Kies zelf de gewenste latten bij ons in Ermelo.

Eiken latten

Neem contact op

Bij Meuleman Massief Hout vindt u altijd de beste eiken latten voor een eerlijke prijs. We adviseren u graag over de uitstraling, kleur en maatvoering van de geschaafde eiken wagondelen. Hout kopen kan enkel bij ons op locatie; niet via de website. Dit doen we met opzet zodat u met eigen ogen de latten kunt bekijken, beoordelen en uitkiezen. We zien u dan ook graag langskomen in Ermelo. Heeft u vragen voordat u langskomt? Neem dan contact met ons op.

© 2024 | MMH.nl | Powered by iClicks
Snel naar
Openingstijden

Maandag: 09:00 – 16:00
Dinsdag:
09:00 – 16:00
Woensdag:
09:00 – 16:00
Donderdag:
09:00 – 16:00
Vrijdag:
09:00 – 16:00
Zaterdag:
Gesloten
Zondag:
Gesloten

Meuleman Massief Hout

Hoenderweg 3
3851 RZ Ermelo
Telefoon: 0341 35 54 00
E-mail: info@mmh.nl

KvK-nr.: 52373193
BTW-nr.: NL001485346B14