Wagonplanken

Wagondelen

Wagondelen zijn hoogwaardige houten planken die afkomstig zijn van oude spoorwegwagons. Deze materialen hebben unieke eigenschappen en een rijke geschiedenis. Met hun robuuste karakter en verweerde uitstraling zijn wagondelen perfect voor het creëren van meubels, vloeren, wandbekleding en andere ambachtelijke houttoepassingen met een nostalgische charme.

We adviseren u graag over de uitstraling, kleur en maatvoering van de (geschaafde) eiken wagondelen. We zien u dan ook graag langskomen bij ons op locatie in Ermelo zodat u de wagondelen kunt bekijken, beoordelen en uitkiezen. Heeft u vragen voordat u langskomt? Neem dan contact met ons op via een van onderstaande knoppen.

Ruime voorraad

Maandelijks aangevulde voorraad wagondelen

Unieke wagondelen

Kies zelf de gewenste planken bij ons in Ermelo

Hout met een verhaal

Schitterende oude uitstraling door jarenlang gebruik

Passie & vakmanschap

Familiebedrijf met passie voor oud eikenhout

Wagonplanken

Eiken wagondelen

Ruwe eiken wagondelen worden kunstmatig teruggedroogd en kunnen machinaal geborsteld worden tot een doorleefde en robuuste plank. Deze plank wordt vooral gebruikt voor het maken van tafelbladen en andere robuuste meubelen We hebben eiken wagondelen in verschillende maten. Kom gerust bij ons langs om ze te bekijken en de gewenste wagondelen mee naar huis te nemen.

Geschaafde wagondelen

Oude wagondelen worden kunstmatig teruggedroogd en vierzijdig geschaafd tot prachtige planken. Deze planken zijn daardoor prima te verlijmen. Ze worden vooral gebruikt voor het vervaardigen van sfeervolle tafels en andere meubelen. De wagondelen hebben nog steeds een robuuste uitstraling en zijn geschikt voor het maken van de mooiste meubelen.

Bezoek onze showroom

We zien u dan ook graag langskomen bij ons op locatie in Ermelo zodat u de wagondelen kunt bekijken, beoordelen en uitkiezen.

Wagondelen met een verhaal

Onze (geschaafde) eiken wagondelen hebben heel wat meegemaakt. Ze zijn jarenlang gebruikt in treintoestellen en hebben daarna soms nog jaren ongebruikt in de treinen gelegen. We noemen het ook wel ‘hout met een verleden’. De geschiedenis van het hout heeft invloed op het uiterlijk ervan. We inspecteren de wagondelen plank voor plank en behandelen ze uitvoerig om u van het beste hout te voorzien.

Meuleman Massief Hout blaast oud eikenhout nieuw leven in en brengt het op de markt tegen een eerlijke prijs. Als meubelmaker, timmerman of handige doe-het-zelver kunt u met deze geschaafde eiken wagondelen alle kanten op.

Wagondelen

Neem contact op

Bij Meuleman Massief Hout vindt u altijd het beste oud eikenhout voor een eerlijke prijs. We adviseren u graag over de uitstraling, kleur en maatvoering van de geschaafde eiken wagondelen. Hout kopen kan enkel bij ons op locatie; niet via de website. Dit doen we met opzet zodat u met eigen ogen de wagondelen kunt bekijken, beoordelen en uitkiezen. We zien u dan ook graag langskomen in Ermelo. Heeft u vragen voordat u langskomt? Neem dan contact met ons op.

© 2024 | MMH.nl | Powered by iClicks
Snel naar
Openingstijden

Maandag: 09:00 – 16:00
Dinsdag:
09:00 – 16:00
Woensdag:
09:00 – 16:00
Donderdag:
09:00 – 16:00
Vrijdag:
09:00 – 16:00
Zaterdag:
Gesloten
Zondag:
Gesloten

Meuleman Massief Hout

Hoenderweg 3
3851 RZ Ermelo
Telefoon: 0341 35 54 00
E-mail: info@mmh.nl

KvK-nr.: 52373193
BTW-nr.: NL001485346B14