Wagonplanken

 

Oude eiken wagonplanken

 

Bent u op zoek naar een aantal, een klein stukje of een grote partij oude eiken wagondelen voor bijvoorbeeld het maken van tafelbladen of robuuste meubelen? Bij Meuleman Massief Hout vindt u de beste eiken wagondelen uit heel Europa in verschillende maten.

  • Grote voorraad wagondelen verzameld uit heel Europa
  • U kiest zelf welke planken u meeneemt
  • Maandelijks aangevulde voorraad
  • Gedroogd
  • Ruw, geschaafd of geborsteld

We vinden dat oud eikenhout een nieuw leven verdient. Daarom zoeken we dagelijks naar de beste oude eiken planken om ze nieuw leven in te blazen. Kom langs in Ermelo en laat uzelf overtuigen door de robuuste, natuurlijke uitstraling van oude eiken wagondelen.

Eigenschappen van oude eiken wagondelen

Wagondelen afmetingen
Dikte: Vanaf 2,5 cm tot 6 cm
Breedte: 5 – 22 cm
Lengte: 270 – 280 cm

Wagondelen prijs
Onze wagondelen variëren in prijs in verband met de dikte, breedte en lengte. Neem contact met ons op om de actuele prijs op te vragen.

Contact opnemen

Producten kunt u bij ons op locatie in Ermelo bekijken, voelen en meenemen. Doordat elke eiken wagonplank er anders uitziet en een andere afmeting heeft, verkopen we het product alleen op locatie. Zo kunt u zelf de gewenste wagondelen uitkiezen en meenemen. Ook kunnen we u meteen vertellen over de herkomst van het hout en tips geven voor het onderhouden of behandelen ervan.

De herkomst van onze wagonplanken

Elke wagonplank is uniek en heeft een eigen verhaal; dat is precies wat het zo uniek maakt. Het hout komt uit gebruikte treinwagons en is soms wel 100 jaar oud. Maandelijks laten we uit hele Europa de beste wagondelen naar Ermelo halen. Hier worden de ruwe eiken wagondelen kunstmatig teruggedroogd en kunnen ze machinaal geborsteld of geschaafd worden tot een doorleefde en robuuste plank. Vervolgens kunnen handige klussers en doe-het-zelvers prachtige meubels maken, zoals een tafel van eiken wagondelen, een keukenblad of een wandplank. Mocht u dit zelf niet lukken, dan kunnen wij dat uiteraard ook voor u doen.

Over Meuleman Massief Hout

Ooit begonnen als familiebedrijf in vloeren en meubels, sinds 2018 ook een houthandel voor doe-het-zelvers, vakmannen en vrouwen. We vinden het belangrijk dat iedereen gemakkelijk oud en nieuw eikenhout kan kopen tegen een betaalbare, eerlijke prijs. Door u zelf de gewenste planken uit te laten zoeken, kunnen we u verzekeren dat u altijd met een tevreden gevoel naar huis gaat!

Neem contact op

Heeft u vragen over oude wagondelen of over Meuleman Massief Hout? Neem dan contact op via de onderstaande contactgegevens. We staan u graag te woord. Ook zien we u graag langskomen bij ons op locatie in Ermelo, zodat we kennis kunnen maken en u met eigen ogen onze voorraad oud eikenhout kunt bekijken.

Contact opnemen

Meuleman Massief Hout
Hoenderweg 3c
3851 RZ Ermelo
Telefoon: 0341 35 54 00
E-mail: info@mmh.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 16.00 uur
Zaterdag en zondag: gesloten

© 2024 | MMH.nl | Powered by iClicks
Snel naar
Openingstijden

Maandag: 09:00 – 16:00
Dinsdag:
09:00 – 16:00
Woensdag:
09:00 – 16:00
Donderdag:
09:00 – 16:00
Vrijdag:
09:00 – 16:00
Zaterdag:
Gesloten
Zondag:
Gesloten

Meuleman Massief Hout

Hoenderweg 3
3851 RZ Ermelo
Telefoon: 0341 35 54 00
E-mail: info@mmh.nl

KvK-nr.: 52373193
BTW-nr.: NL001485346B14