Eiken traptreden

Eiken Traptreden

Een trap van massief eiken traptreden is geschikt voor ieder interieur. Eikenhout is bijna niet weg te denken uit een hedendaagse interieur. Zo zorgt een trap met eiken traptreden voor extra warmte in een modern interieur en past deze precies in een landelijk interieur.

Voor traptreden gebruiken we voornamelijk nieuw eikenhout uit duurzaam beheerde bossen. Deze komen vaak via zagerijen uit Frankrijk en Duitsland bij ons terecht. Indien gewenst kunnen we kijken naar de mogelijkheden van treden van oud eikehout; daarmee kiest u voor een trap met een verhaal. Onze oude eiken planken hebben namelijk al een heel leven achter zich, wat u terugziet in de kleur en unieke details. De planken waar uw trap uit bestaat, kiest u zelf bij ons op locatie in Ermelo. De meest populaire planken hiervoor zijn die van 38mm dik. Eiken treden kopen bij MMH kent verschillende voordelen.

  • Uniek interieur: iedere trap(trede) is uniek.
  • Keuze: u bepaalt uit welke planken uw eiken trap bestaat.
  • Grote voorraad: grote verscheidenheid aan houten planken.
  • Garantie: levering met garantie.

Bezoek onze werkplaats in Ermelo om zelf de eiken planken uit te zoeken. We zijn iedere werkdag geopend van 09:00 tot 16:00 uur.  Neem hiervoor contact op met een van onze specialisten.

Eiken traptreden op maat
Massief eikenhout met een verhaal
Duurzame oplossing
Kies zelf welke eiken planken we gebruiken voor uw traptreden

Traptreden van eikenhout kopen

We beschikken over een grote voorraad aan eiken planken die zeer geschikt zijn als meubelhout voor onder andere tafels, kasten en dus treden. Al onze houten planken zijn uniek, waardoor wij u graag de mogelijkheid bieden om uw planken zelf uit te kiezen. Vervolgens bewerken we de planken volledig naar wens, denk hierbij bijvoorbeeld aan het zagen en schuren en behandelen van het hout. Zo leveren we uitsluitend maatwerk dat naadloos aansluit bij uw interieur.

Herkomst van ons eikenhout

Het eikenhout dat we gebruiken voor treden komt uit duurzaam beheerde bossen. Wanneer de planken bij ons binnenkomen, worden ze uitvoerend gecontroleerd voordat we ze toevoegen aan onze voorraad. Daarnaast bestaat ons aanbod uit eiken wagondelen: een doorleefde en robuuste houten plank met een verhaal. Om aan alle wensen te voldoen, bewerken we alle houten planken door ze te borstelen, schaven en kunstmatig te drogen.

Duurzaam hout in uw interieur

Ons eikenhout heeft duurzaamheidsklasse 2, wat inhoudt dat het méér dan 20 jaar meegaat. De levensduur van eikenhout is echter wel afhankelijk van de omgeving. Een vochtige omgeving zorgt ervoor dat het hout sneller vergaat, terwijl droge lucht de levensduur van eikenhout verlengt.

Onze projecten ter inspiratie

Eiken traptreden
Eiken trapreden
Eiken traptreden
Eiken traptreden
Eiken traptredes

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over traptreden van massief hout of heeft u behoefte aan persoonlijk advies om uw interieur te verrijken? Neem dan contact op met een van onze specialisten door te bellen naar 0341 355 400 of een e-mail te sturen naar info@mmh.nl.  We zijn te bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 16:00 uur.

© 2024 | MMH.nl | Powered by iClicks
Snel naar
Openingstijden

Maandag: 09:00 – 16:00
Dinsdag:
09:00 – 16:00
Woensdag:
09:00 – 16:00
Donderdag:
09:00 – 16:00
Vrijdag:
09:00 – 16:00
Zaterdag:
Gesloten
Zondag:
Gesloten

Meuleman Massief Hout

Hoenderweg 3
3851 RZ Ermelo
Telefoon: 0341 35 54 00
E-mail: info@mmh.nl

KvK-nr.: 52373193
BTW-nr.: NL001485346B14