Geschaafde eiken wagondelen

Door oude wagondelen kunstmatig terug te drogen en vierzijdig te schaven, creëren we prachtige geschaafde eiken wagondelen voor het maken van sfeervolle tafels en andere meubels. Het hout is afkomstig van oude treinstellen uit heel Europa. We inspecteren de wagondelen plank voor plank en behandelen ze uitvoerig om u van het beste

  • Maandelijks aangevulde voorraad geschaafde eiken wagondelen
  • Kies zelf de gewenste balken bij ons in Ermelo
  • Schitterende oude uitstraling door jarenlang gebruik
  • MMH: familiebedrijf met passie voor oud eikenhout

Bij eikenhout denkt men al snel aan nieuwe eikenhouten planken. Toch hoopt Meuleman Massief Hout steeds meer mensen te overtuigen om voor oud eikenhout te kiezen. Oud eikenhout, zoals deze geschaafde eiken wagondelen, hebben een authentieke, robuuste uitstraling doordat ze jarenlang zijn gebruikt in treinen, kastelen en landhuizen.

Oude eiken planken

Onze oude eiken planken komen onder andere uit oude panden die soms wel meer dan 200 jaar oud zijn. Oude eiken balken toveren we om tot prachtige planken, vloerdelen of wat u maar wenst. Bij ons op locatie krijgt u de mogelijkheid om de planken te bekijken en zelf elke plank uit te kiezen. Iedere plank heeft een eigen unieke look, vandaar dat we u laten kiezen.

Maten

Dikte: 2 - 7,5 cm
Breedte: 10 - 25 cm
Lengte: 250 - 260 cm

Vanafprijs

€ 32,- per plank

Contact opnemen

Eiken wagondelen

Ruwe eiken wagondelen worden kunstmatig teruggedroogd en kunnen machinaal geborsteld worden tot een doorleefde en robuuste plank. Deze plank wordt vooral gebruikt voor het maken van tafelbladen en andere robuuste meubelen We hebben eiken wagondelen in verschillende maten. Kom gerust bij ons langs om ze te bekijken en de gewenste wagondelen mee naar huis te nemen.

Maten

Dikte: 4,5 cm
Breedte: 13 - 25 cm
Lengte: 270 - 280 cm

Vanafprijs

€ 59,- per plank

Contact opnemen

Geschaafde eiken wagondelen

Oude wagondelen worden kunstmatig teruggedroogd en vierzijdig geschaafd tot prachtige planken. Deze planken zijn daardoor prima te verlijmen. Ze worden vooral gebruikt voor het vervaardigen van sfeervolle tafels en andere meubelen. De wagondelen hebben nog steeds een robuuste uitstraling en zijn geschikt voor het maken van de mooiste meubelen.

Maten

Dikte: 4 cm
Breedte: 12 - 22 cm
Lengte: 270 - 280 cm

Vanafprijs

€ 69,- per plank

Contact opnemen

Bij Meuleman Massief Hout koopt u geschaafde eiken wagondelen op locatie in Ermelo. Heeft u vragen over onze producten? Bel 0341 35 54 00 of mail info@mmh.nl om contact op te nemen.

Geschaafde wagondelen met een verhaal

Onze geschaafde eiken wagondelen hebben heel wat meegemaakt. Ze zijn jarenlang gebruikt in treintoestellen en hebben daarna soms nog jaren ongebruikt in de treinen gelegen. We noemen het ook wel ‘hout met een verleden’. De geschiedenis van het hout heeft invloed op het uiterlijk ervan. Meuleman Massief Hout blaast oud eikenhout nieuw leven in en brengt het op de markt tegen een eerlijke prijs. Als meubelmaker, timmerman of handige doe-het-zelver kunt u met deze geschaafde eiken wagondelen alle kanten op.

Neem contact op

Bij Meuleman Massief Hout vindt u altijd het beste oud eikenhout voor een eerlijke prijs. We adviseren u graag over de uitstraling, kleur en maatvoering van de geschaafde eiken wagondelen. Hout kopen kan enkel bij ons op locatie; niet via de website. Dit doen we met opzet zodat u met eigen ogen de wagondelen kunt bekijken, beoordelen en uitkiezen. We zien u dan ook graag langskomen in Ermelo. Heeft u vragen voordat u langskomt? Neem dan contact op via de onderstaande contactgegevens of via het contactformulier.

Meuleman Massief Hout
Hoenderweg 3c
3851 RZ Ermelo
Telefoon: 0341 35 54 00
Email: info@mmh.nla>

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 16.00 uur
Zaterdag: op afspraak


Meer weten?