Nieuw eikenhout

Bent u op zoek naar nieuw eikenhout?

U vindt het bij Meuleman Massief Hout in Ermelo. We verkopen gedroogd eikenhout van hoogwaardige kwaliteit dat zeer geschikt is voor het maken van prachtige meubels. U bent van harte welkom op onze locatie in Ermelo, waar we u onze collectie nieuw eikenhout presenteren en u voorzien van deskundig advies. Tevens leveren we maatwerk: we herzagen, schaven, borstelen of roken het hout, zodat het aan al uw wensen voldoet.

  • Nieuw eikenhout van de beste kwaliteit
  • Ruim aanbod
  • Wekelijks vernieuwde voorraad
  • Geschikt voor veel doeleinden
  • Maatwerk mogelijk
  • Deskundig advies van onze experts
  • Kom langs bij onze vestiging in Ermelo

Wilt u meer weten over nieuw eikenhout of wilt u advies van onze deskundigen? Neem gerust contact met ons op. Ons team helpt u graag verder.

Kom langs bij Meuleman Massief Hout

Of u nu meubelmaker, interieurbouwer of een handige doe-het-zelver bent: voor het beste eikenhout gaat u naar Meuleman Massief Hout in Ermelo. Op onze website bekijkt u alvast ons aanbod. Wilt u het eikenhout kopen? Kom dan langs bij onze vestiging in Ermelo. U bent van harte welkom in onze showroom, waar u onze materialen kunt bekijken en onze experts u voorzien van deskundig advies.

Contactgegevens

Hoenderweg 3c
3851 RZ Ermelo

T: 0341 – 35 54 00
M: info@mmh.nl

Openingstijden

Ma t/m vr: 9:00 – 16:00 uur
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

Meubels maken van nieuw eikenhout

Ons meubelhout van nieuw eikenhout is bijzonder geschikt voor het maken van meubels, doordat het onder perfecte omstandigheden is gedroogd. Droomt u van rustieke kastjes in de keuken, een prachtige houten vloer, mooie deur of grote eetkamertafel met nerven en knoesten? Met eikenhout is het allemaal mogelijk. Het team van Meuleman Massief Hout heeft jarenlange ervaring met eikenhout en voorziet u graag van het beste advies over de mogelijkheden van deze houtsoort.

Maatwerk

Het team van Meuleman Massief hout is gespecialiseerd in maatwerk. We herzagen, schuren, schaven, borstelen of roken het eikenhout, zodat het aan al uw wensen voldoet. Zo bespaart u tijd en is het hout meteen geschikt voor uw project. Bekijk de onderstaande pagina’s voor meer informatie over eikenhout op maat:

Tafels maken van nieuw eikenhout

Bent u op zoek naar een unieke tafel gemaakt van eikenhout? Kom langs bij Meuleman Massief Hout! Kies het eikenhout en vertel ons hoe uw perfecte tafel eruitziet. We maken onder andere de volgende soorten tafels van nieuw eikenhout:

Til uw interieur naar een hoger niveau

Eikenhout is een van de meest gebruikte houtsoorten. Door zijn mooie uitstraling en duurzame eigenschappen wordt deze houtsoort vaak gebruikt voor het opknappen van interieurs. Eikenhout geeft een modern en strak interieur een extra warme uitstraling. Wilt u een historisch pand beter tot zijn recht laten komen? Ook dan is nieuw eikenhout zeer geschikt.

Eikenhout met duurzaamheidsklasse 2

Ons eikenhout heeft de duurzaamheidsklasse 2. Dit houdt in dat het hout meer dan 20 jaar meegaat. De levensduur van nieuw eikenhout is echter afhankelijk van de omgeving. Is er sprake van een vochtige omgeving? Dan zorgt dit ervoor dat het hout sneller vergaat. Droge lucht zorgt juist voor een langere levensduur van het eikenhout.

Meer weten? Neem contact op

Voor meer informatie over nieuw eikenhout kunt u gerust contact met ons opnemen. Tijdens openingstijden zijn we telefonisch bereikbaar via 0341 35 54 00. Of stuur een mail naar info@mmh.nl. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze werkplaats in Ermelo, waar we u alles vertellen over de mogelijkheden van nieuw eikenhout.

Meer Weten

Nieuwe eiken planken

© 2023 | MMH.nl | Powered by iClicks
Snel naar
Openingstijden

Maandag: 09:00 – 16:00
Dinsdag:
09:00 – 16:00
Woensdag:
09:00 – 16:00
Donderdag:
09:00 – 16:00
Vrijdag:
09:00 – 16:00
Zaterdag:
Gesloten
Zondag:
Gesloten

Meuleman Massief Hout

Hoenderweg 3
3851 RZ Ermelo
Telefoon: 0341 35 54 00
E-mail: info@mmh.nl

KvK-nr.: 52373193
BTW-nr.: NL001485346B14