Nieuw eiken hout

Eikenhout is een van de meest gebruikte houtsoorten. Bij Meuleman Massief Hout vindt u naast oud (gebruikt) eikenhout, ook nieuw eikenhout.

Op deze pagina of bij ons op locatie in Ermelo ontdekt u de verschillende soorten eikenhout die u kunt gebruiken voor verschillende doeleinden. Kom langs of neem contact met ons op voor meer informatie.

Contactgegevens

Hoenderweg 3c
3851 RZ Ermelo

T: 0341 - 35 54 00
M: info@mmh.nl

Openingstijden

Maandag: 8.30 - 16.00 uur
Dinsdag: 8.30 - 16.00 uur
Woensdag: 8.30 - 16.00 uur
Donderdag: 8.30 - 16.00 uur
Vrijdag: 8.30 - 16.00 uur
Zaterdag: op afspraak
Zondag: gesloten

Meubels maken van eikenhout

Van tv-meubels tot traptreden: onze eikenhouten planken en balken kunnen voor alles worden gebruikt. Wij van Meuleman Massief Hout hebben jarenlange ervaring met eikenhout en kunnen u het beste advies geven over de mogelijkheden. Het hout kiest u zelf uit bij ons in Ermelo en we leveren het precies zoals u dat wilt. We kunnen het zagen, schaven en schuren. Zo is het hout meteen geschikt voor uw project, zoals het maken van houten meubels of ander maatwerk.

Nieuw eiken hout kopen bij MMH

Het bestellen van eikenhout kan bij ons in Ermelo; niet online. Het voordeel hiervan is dat u het hout eerst met eigen ogen ziet voordat u het koopt, en u zelf de planken uit kunt kiezen. Hierbij profiteert u van de beste kwaliteit en goede, klantvriendelijke service van onze medewerkers. We nodigen u daarom van harte uit om langs te komen!