Eikenhouten balken


Eiken balken gedroogd

In onze magazijnen en droogkamers ligt een grote voorraad meubelhout voor o.a. meubelmakers en interieurbouwers en niet te vergeten de hobbyist die eens wat anders wil dan bijvoorbeeld steigerplanken. Door onze jarenlange ervaring en deze ruime voorraad, zijn wij in staat om onze klanten van de juiste kwaliteit te voorzien.
Zo kunnen wij 35, 55, 75 en 100 mm dik eiken hout uit voorraad aan bieden in verschillende breedte en lengte maten.


Eiken balken  gedroogd en geschaafd

 

Naast onze voorraad onbewerkt hout ligt er in ons magazijn ook een voorraad gedroogd en geschaafd eiken hout. Door deze bewerking is de kwaliteit en uitstraling van iedere plank goed te zien en kunt u gelijk aan de slag zonder planken eerst te moeten voorvlakken en op dikte te maken.


Eiken schaaldelen gedroogd

 

Onbekantrechte schaaldelen planken geven een unieke en natuurlijke uitstraling en worden bv gebruikt voor het maken van boomstamtafels. Natuurlijk hebben wij deze brede schaaldelen ook bekantrecht liggen in verschillende diktes en breedtes. Komt u vooral zelf eens kijken naar deze prachtige planken en om over de mogelijkheden te praten.


Meer weten?

Hout met een verleden

Oude eiken balken zijn duurzaam en hebben een karakteristiek, robuuste en warme uitstraling. Het basis materiaal van oude balken vinden hun oorsprong in oude landhuizen, boerderijen, hooibergen, kastelen, whisky stokerijen, oude pakhuizen en oude treinstellen, met ieder hun eigen uitstraling en toepassing.

Lees meer...

Eikenhouten balken

In onze magazijnen en droogkamers ligt een grote voorraad meubelhout voor o.a. meubelmakers en interieurbouwers en niet te vergeten de hobbyist die eens wat anders wil dan bijvoorbeeld steigerplanken.

Lees meer...