Meubels op maat van oud eikenhout

We zijn erg actief met het maken van maatwerk. Zo maken we veel legplanken, vensterbanken, traptredes, tv-meubelpanelen, planken op maat en gezaagde of geschaafde (bouw)pakketten naar uw wens. Dit maken we van onze oud eiken planken of van onze nieuwe eiken planken met een strak uiterlijk.

We leveren meubels en ander maatwerk van oud eikenhout in veel verschillende stijlen. Bent u opzoek naar een stukje eiken geheel op maat voor bijvoorbeeld uw toilet, woonkamer of zelfs badkamer? Wij kunnen u helpen! Ook maken we veel eiken traptredes, veelal van onze planken van 38mm dik, een ideale dikte voor een trede. We kunnen het eikenhout naar wens afwerken zodat deze goed beschermt worden tegen bijvoorbeeld vocht en vlekken. Ook kunnen we bij het afwerken van het hout gebruik maken van een veertigtal kleuren. Ook is het mogelijk om het eikenhout te borstelen of te roken.

Oud eikenhout maatwerk

Hieronder ziet u een impressie van maatwerk van oud eikenhout dat door ons is gemaakt. Bent u geïnteresseerd in meubels op maat van oud hout? Neem dan contact met ons op via 0341 - 35 54 00 of info@mmh.nl. Natuurlijk bent u ook van harte welkom bij ons op locatie in Ermelo.=, waar we samen kunnen bespreken wat we voor u kunnen betekenen.

Impressie

Bekijk ook eens deze foto's van maatwerk eiken tafels of deze foto's van trappen met eiken traptredena>.

Interesse in maatwerk?

We kijken graag met u naar de mogelijkheden wat betreft maatwerk van oud eikenhout. Kom langs in Ermelo of neem contact op via de onderstaande button.

Contact opnemen

Meer weten?