Maatwerk

Planken op maat van oud en nieuw eikenhout

We zijn erg actief met het maken van maatwerk. Zo maken we veel legplanken, vensterbanken, traptredes, tv-meubelpanelen, planken op maat en gezaagde en geschaafde (bouw)pakketten naar uw wens. Maar ook complete badkamermeubels, roomdividers en kasten. Dit maken we van onze oud eiken planken of van ons nieuw eikenhout met een strak uiterlijk.

We leveren meubels en ander maatwerk van oud en nieuw eikenhout in veel verschillende stijlen. Bent u opzoek naar een stukje eiken geheel op maat voor bijvoorbeeld uw toilet, woonkamer of zelfs badkamer? Wij kunnen u helpen! Ook maken we veel eiken traptredes, veelal van onze planken van 38mm dik, een ideale dikte voor een trede. We kunnen het eikenhout naar wens afwerken zodat deze goed beschermt worden tegen bijvoorbeeld vocht en vlekken. Ook kunnen we bij het afwerken van het hout gebruik maken van een veertigtal kleuren. Ook is het mogelijk om het eikenhout te borstelen of te roken.

Nieuwe en oude planken op maat

Hieronder ziet u een impressie van maatwerk van oud eikenhout dat door ons is gemaakt. Bent u geïnteresseerd in planken op maat van oud of nieuw eikenhout? Neem dan contact met ons op via 0341 – 35 54 00 of info@mmh.nl. Natuurlijk bent u ook van harte welkom bij ons op locatie in Ermelo, waar we samen kunnen bespreken wat we voor u kunnen betekenen.

Bekijk ook eens deze foto's van maatwerk eiken tafels of deze foto's van trappen met eiken traptreden.

Interesse in maatwerk?

We kijken graag met u naar de mogelijkheden wat betreft maatwerk van oud en nieuw eikenhout. Kom langs in Ermelo of neem contact op via de onderstaande button.

Eiken traptreden: unieke massief eiken planken - MMH

Oud eiken tafels van prachtig hout - MMH

Deze oud eikentafel is gemaakt van oude eiken balken met een schitterende landelijke uitstraling. Een prachtige sfeervolle tafel die in elk interieur past.

Eiken tafels

Meubelhout van authentiek eikenhout – Meuleman Massief Hout

Voor meubelmakers, interieurbouwers, houtliefhebbers en de gevorderde klusser is er maar één houtleverancier in Gelderland die er toe doet. Bij Meuleman Massief hout kunt u terecht met al uw hout wensen.

© 2023 | MMH.nl | Powered by iClicks
Snel naar
Openingstijden

Maandag: 09:00 – 16:00
Dinsdag:
09:00 – 16:00
Woensdag:
09:00 – 16:00
Donderdag:
09:00 – 16:00
Vrijdag:
09:00 – 16:00
Zaterdag:
Gesloten
Zondag:
Gesloten

Meuleman Massief Hout

Hoenderweg 3
3851 RZ Ermelo
Telefoon: 0341 35 54 00
E-mail: info@mmh.nl

KvK-nr.: 52373193
BTW-nr.: NL001485346B14