Prijzen

Winteraanbieding:

Eiken vloer compleet gelegd voor slechts € 49,00 per vierkante meter

Prijzen vergelijken niet eenvoudig. De prijs van een houten vloer is een belangrijk afweegpunt bij de aanschaf van een houten vloer. Op internet trachten de potentiële kopers van houten vloeren de prijzen op de verschillende websites te vergelijken, voordat zij daadwerkelijk houten vloeren gaan bekijken. Dit is minder eenvoudig dan het op het eerste gezicht lijkt. U zult snel "de bomen door het bos niet meer kunnen zien".

Kom kijken. Vergelijk de kwaliteiten niet door het afgaan op een beschrijving, maar kom kijken. Wat bij ons als een rustieke kwaliteit wordt verkocht kan bij een andere leverancier verkocht in een mindere kwaliteit.

Kijk vooral naar de totale offerte van alle producten die u nodig heeft. Ga niet alléén af op de prijs van een  houten vloer. Veelal worden de prijzen van het hout kunstmatig laag gehouden en wordt de winst gemaakt op de diverse accessoires, waardoor u misschien achteraf veel duurder uit bent.


Meer weten?

Klassieke patroon vloeren

Patroon vloeren of tapis vloeren zijn de traditioneel gelegde parketvloeren. Deze naam hebben zij te danken aan de manier waarop zij gelegd worden Dit is de klassieker onder de houten vloeren. Tapis is eigenlijk een benaming voor een manier van leggen, waarbij men op de ondervloer massieve losse plankjes of vierkante panelen lijmt en nagelt.

Lees meer...

Onderhoud

Het schuren en behandelen van uw parketvloer of ''houten vloer'' is specialistenwerk. Voor de meeste doe-het-zelvers een moeilijke en tijdrovende klus waarvan het eindresultaat vaak te wensen overlaat.

Lees meer...

Vloer verwarming

U vraagt zich misschien af of het mogelijk is om een houten vloer te combineren met vloerverwarming? Het antwoord hierop is wat ons betreft volmondig : JA. Wij hebben hier reeds jarenlang ervaring mee.

Lees meer...

Prijzen

De prijs van een houten vloer is een belangrijk afweegpunt bij de aanschaf van een houten vloer. Op internet trachten de potentiƫle kopers van houten vloeren de prijzen op de verschillende websites te vergelijken, voordat zij daadwerkelijk houten vloeren gaan bekijken.

Lees meer...

Aanbiedingen houten vloeren

Meuleman Massief Hout heeft geregeld mooie aanbiedingen voor houten vloeren, neem vlug een kijkje of uw droomvloer zich tussen onze aanbiedingen bevindt.

Lees meer...