Aanbiedingen patroon vloeren

Verouderde visgraat

Deze visgraat vloer wordt niet gestopt en is vooraf getrommeld. De spijkergaatjes zijn nog zichtbaar en vanaf dag 1 lijkt het of de vloer er al tientallen jaren ligt

Vanaf: € 85,00 per m²

 

 

Klassieke visgraat met band en bies

Deze klassieke visgraat vloer wordt op traditionele wijze gelegd en afgewerkt een waar sieraad voor uw woning.

Vanaf: € 110,00 per m²

 

 

 

Hongaarse punt

Deze hongaarse punt vloer wordt op traditionele wijze gelegd en afgewerkt een waar sieraad voor uw woning.

Vanaf: € 110,00 per m²


Meer weten?

Klassieke patroon vloeren

Patroon vloeren of tapis vloeren zijn de traditioneel gelegde parketvloeren. Deze naam hebben zij te danken aan de manier waarop zij gelegd worden Dit is de klassieker onder de houten vloeren. Tapis is eigenlijk een benaming voor een manier van leggen, waarbij men op de ondervloer massieve losse plankjes of vierkante panelen lijmt en nagelt.

Lees meer...

Onderhoud

Het schuren en behandelen van uw parketvloer of ''houten vloer'' is specialistenwerk. Voor de meeste doe-het-zelvers een moeilijke en tijdrovende klus waarvan het eindresultaat vaak te wensen overlaat.

Lees meer...

Vloer verwarming

U vraagt zich misschien af of het mogelijk is om een houten vloer te combineren met vloerverwarming? Het antwoord hierop is wat ons betreft volmondig : JA. Wij hebben hier reeds jarenlang ervaring mee.

Lees meer...

Prijzen

De prijs van een houten vloer is een belangrijk afweegpunt bij de aanschaf van een houten vloer. Op internet trachten de potentiƫle kopers van houten vloeren de prijzen op de verschillende websites te vergelijken, voordat zij daadwerkelijk houten vloeren gaan bekijken.

Lees meer...

Aanbiedingen houten vloeren

Meuleman Massief Hout heeft geregeld mooie aanbiedingen voor houten vloeren, neem vlug een kijkje of uw droomvloer zich tussen onze aanbiedingen bevindt.

Lees meer...