Vloeren

Massief houten vloeren. Bent u op zoek naar een betaalbare houten vloer en moet deze houten vloer van uitstekende kwaliteit zijn en perfect gelegd worden? Stop dan met zoeken want hier bent u aan het beste en voordeligste adres. Wij zijn namelijk de specialist op het gebied van massieve houten vloeren, visgraat vloeren, duoplanken, oude eiken vloeren, frans eiken vloeren, multiplanken, grenen planken, en de populaire verouderde houten vloeren. 

Aanbiedingen houten vloeren


Oude houten vloeren. Bent u op zoek naar een betaalbare oude vloer? Uit oude balken worden onze  oude vloeren gezaagd en geschaafd. Ook is er de mogelijkheid om de vloer nog te trommelen, borstelen of om te roken. 

Ook maken wij vloeren van oude wagondelen en nadat deze  door ons kunstmatig zijn terug gedroogd en vierzijdig geschaafd zijn  tot prachtige planken, kunnen deze prima worden gebruikt als houten vloer. De wagondelen hebben nog steeds een robuuste uitstraling en zijn geschikt voor het maken van de mooiste houten vloeren.

 

Zie ook onze pagina: hout met een verleden

 

Houten vloeren specialist. Voor de vloer van uw dromen gaat u naar Meuleman Massief Hout, de specialist voor massief houten vloeren, multiplank en parket.

Voor de liefhebber. Wij leveren en leggen in heel Nederland prachtige houten vloeren. Onze houten vloeren zijn op zijn mooist in een massieve uitvoering, puur natuur. Een vloer voor de liefhebber die  gaat voor de beste kwaliteit tegen een redelijke prijs.

Duo of multi plank. Massieve houten vloeren hebben  nog steeds de uitstraling die je er van verwacht. Er is sinds enkele jaren een vervanger, de duo- of multiplank. Deze plank is optisch hetzelfde, maar is anders opgebouwd en heeft een massieve toplaag. De duoplank of multiplank is prima te leggen op een ondervloer met vloerverwarming .

Kom naar  onze showroom in Ermelo en bekijk het ruime aanbod houten vloeren. Kiest u voor geoliede eiken houten vloerdelen met een natuurlijke uitstraling? Of wilt u een robuuste, verouderde houten vloer?

Deskundig advies. Welke vloer ook bij uw interieurwensen past, bij Meuleman Massief Hout vindt u zeker de houten vloer die u zoekt. Wij adviseren u graag over de uitstraling, kleur en maatvoering van houten vloeren, parket, visgraat, multiplanken en duoplanken.

Eigen fabriek. Bent u op zoek naar een nieuwe houten vloer?  Wij leveren houten vloeren op maat. Uit heel Europa wordt hout aangeleverd en een aantal van deze houten vloeren  worden in onze eigen fabriek in Ermelo vervaardigd. 

Voor meer informatie of  voor een afspraak maak gebruik van het contactformulier.


Meer weten?

Klassieke patroon vloeren

Patroon vloeren of tapis vloeren zijn de traditioneel gelegde parketvloeren. Deze naam hebben zij te danken aan de manier waarop zij gelegd worden Dit is de klassieker onder de houten vloeren. Tapis is eigenlijk een benaming voor een manier van leggen, waarbij men op de ondervloer massieve losse plankjes of vierkante panelen lijmt en nagelt.

Lees meer...

Onderhoud

Het schuren en behandelen van uw parketvloer of ''houten vloer'' is specialistenwerk. Voor de meeste doe-het-zelvers een moeilijke en tijdrovende klus waarvan het eindresultaat vaak te wensen overlaat.

Lees meer...

Vloer verwarming

U vraagt zich misschien af of het mogelijk is om een houten vloer te combineren met vloerverwarming? Het antwoord hierop is wat ons betreft volmondig : JA. Wij hebben hier reeds jarenlang ervaring mee.

Lees meer...

Prijzen

De prijs van een houten vloer is een belangrijk afweegpunt bij de aanschaf van een houten vloer. Op internet trachten de potentiƫle kopers van houten vloeren de prijzen op de verschillende websites te vergelijken, voordat zij daadwerkelijk houten vloeren gaan bekijken.

Lees meer...

Aanbiedingen houten vloeren

Meuleman Massief Hout heeft geregeld mooie aanbiedingen voor houten vloeren, neem vlug een kijkje of uw droomvloer zich tussen onze aanbiedingen bevindt.

Lees meer...